MAJE – CSALÁDI ÜGYBŐL SIKER

Az alapító, Judith Milgrom Marokkóban született egy 5 gyerkmekes családban. Már 18 éves korában elkezdett húgával a SANDRO divatháznál dolgozni.

Judith úgy döntött, hogy ruhákat készít aktív nők számára. Azokban az időkben nem kínáltak olyan termékeket, amelyek a luxus és a tömegpiac közé estek. A “megfizethető luxus” kategória, modern, városi divatot rejtet magában Judith elképzelésében. 1998-ban Judith és Alain megalapítja saját márkáját a MAJE-t.

A családtagok ihlette, szeretteinek utóneveinek kezdőbetűiből lett mozaikszó lesz a márkanév:

M            Moyal – Judith leánykori neve,

A             Alain testvére – a márka társalapítója,

J              Judith,

E              Evelyne a nővér,

A cég gyors sikert ért el, nem sokkal később, 2002-ben Judith úgy döntött, hogy első butikját, Párizsban a Rive Gauche-ban, a 6. kerületben nyitja meg. Nyolc évvel később a Maje több mint 150 üzlettel rendelkezik Franciaországban és külföldön.

A márka 2010-ben az SMCP csoportba kerül. 2011 novemberében a Maje átkel az Atlanti-óceánon, hogy üzlethelyiséget nyisson New Yorkban, ahol a márka két üzletet nyitott. 2016. októberében a Shandong Ruyi Technology Group 1,3 milliárd euróért megvásárolja a márkát. 2017. novemberében a párizsi értéktőzsdén bejegyzik, több mint 2,0 milliárd euró értékben.

Ma a márka 378 országban elérhető több mint 450 értékesítési ponton keresztül.

A Maje stílus vázlatosan ábrázolja a modernitás és az k