swarovski logo

A Swarovski név mára egyet jelent a varázslatos csillogással és magas minőséggel, amit a vállalat által az 1895-ben történt megalapítása óta felhalmozott széleskörű ismeretnek köszönhet. A vállalat nevével fémjelzett ékszerek, táskák és kiegészítők ötvözik a Swarovski varázslatos csillogását a nemzetközi divatvilág trendjeivel.

A szemüvegek e divatos termékcsalád természetes kiegészítői. Nathalie Colin, a Swarovski művészeti igazgatója szerint: a szemüvegek önmagukban is egyediséget jelentenek. A 2011 tavaszán, nyarán bevezetett első napszemüveg és optikai kollekció magán viseli a Swarovski formatervezés jellegzetességeit. Ez a kollekció a Swarovski és az optikai iparban elismert, széles tapasztalatokra támaszkodó és minőségi termékeiről jól ismert Marcolin cégek szoros együttműködésének eredménye.

A nőiességet és eleganciát hangsúlyozó optikai szemüveg kollekció már közkedvelt kiegészítők közé tartozik. A napszemüvegektől eltérően, ahol némi extravagancia és játékosság elfogadható, az optikai keretek több egyszerűséget követelnek. Ez azonban nem jelent gátat kreativitásunknak, sőt inkább annak ellenkezője jellemző. Izgalmas feladat volt kreativitásunkat egy új területen kipróbálni és segítséget nyújtani a modern nőknek abban, hogy a szemüvegekben ne csak a funkcionalitást lássák, hanem ugyanakkor használják azokat személyiségük kifejezésére is – mondta Nathalie Colin.

A cég a Swarovskitól oly jól ismert kristályok hangsúlyozása helyett inkább egy frissebb, modernebb megközelítést alkalmazott és kifinomult szimbólumok felhasználásával visszatért gyökereihez. A Swarovski jellegzetes arculatának elemei mindenhol felismerhetők, igy például a Swanflower motívum, a színes kristályok és természetesen a csiszolt fazetták, melyek díszítik a kereteket és szemüvegszárakat visszaadva a szabadosságát és kifinomultságát a csiszolt kristálynak. A színvilág körültekintő megválasztásával, a klasszikus fekete, az elegáns teknősbarna, a hangsúlyos piros és a mauve szofisztikált árnyalataival a kollekció harmónikus egyensúlyt teremt az egyediség és a visszafogottság között.

SK 0129_01B

sk0110_52f

SK 0110_52F

SK 0127_90W

SK 0144_14W

SK 5197_001

SK 5241_083

SK 5228_001

SK 5224_066